Om oss

Helhetlig eiendomsforvaltning

Vi i Boligforvalterne ønsker å tilby helhetlige løsninger for drift og styring av borettslag og sameier i Oslo og omegn.

Dette gjør vi ved å jobbe med eiendomskunder på flere nivåer og ved å tilby de essensielle tjenestene boligeiendommen krever for å gå rundt.

Helhetlig løsning for effektiv drift

For vedlikehold og fysisk drift av eiendommen tilbyr Boligforvalterne både vaktmestertjenester og renholdstjenester med Driftshjelp og Rene Rom. For økonomiarbeidet har vi i Alle Tall egne autoriserte regnskaps- og forretningsførere med lang erfaring innen feltet som står klare til å bistå med økonomistyring og regnskapsarbeid.

Trenger dere flere personer i styret og til organiseringen av sameiet eller borettslaget? Styrebistand står klar med både styreledere og styremedlemmer med høy kompetanse og lang erfaring innen sitt felt.

Lang erfaring i bransjen

Det å drifte og styre et borettslag krever mye arbeid og ofte er flere eksterne aktører involvert.

Vi har drevet med eiendomsforvaltning og eiendomsdrift for borettslag og sameier i over 30 år og har tatt med oss mye kunnskap og erfaring på veien som vi ønsker å kanalisere ut i velfungerende løsninger som både er smarte og som du kan stole på.

Boligforvalterne forenkler hverdagen med færre kontaktpersoner for ulike driftstjenester. Boligforvalterne er for borettslag og sameier som ønsker høy tilgjengelighet og skreddersydde tilpasninger for ulike oppdrag.

Vi holder til i sentrum av Oslo på Fyrstikktorget, Helsfyr.

Har du spørsmål om Boligforvalterne eller ønsker du befaring?

Boligforvalterne

  • Helhetlige løsninger for borettslag og sameier
  • Lang erfaring
  • Bred kompetanse
  • Består av Alle Tall, Rene Rom, Driftshjelp og Styrebistand